FDM stikprøvekontrol

Op til 500 kunder udvælges til en stikprøvekontrol hos FDM

SUVO har lavet en aftale med FDM om at udføre en stikprøvekontrol af op mod 500 kunder om året, der har fået deres bil rustbeskyttet hos SUVO.

Samtidig har SUVO en Center Proces Kontrol som er SUVOs egen kontrolinstans. Med CPK sikrer SUVO Danmark at centrene hver især lever op til de kvalitets- og servicekrav, SUVO har pålagt sig selv. På den måde har både SUVO og kunderne en garanti for at kvaliteten er helt i top.

Alle kunder har mulighed for at udfylde et kontrolkort og komme med i kontrolpuljen, der udvælges tilfældigt, bortset fra en geografisk opdeling der sikrer at alle centre kontrolleres en gang årligt.

logo-fdm-stikproevekontrol

FDM stikprøvekontrol

FDM er en særdeles kompetent kontrollant, der sikrer en uvildig kvalitetskontrol af SUVOs behandlinger. Udover de lovpligtige bilsyn udfører synshallerne nemlig også en lang række forskellige biltest for bilister og rådgiver om bilernes tilstand.

Kvalitetskontrollen, der udføres for SUVO, er gratis for de kunder der bliver udvalgt. Der bliver set efter om bilen er sprøjtet overalt hvor det er bestilt, også i hulrum som der tjekkes med endoskop-kamera, og der kontrolleres at rustbeskyttelsen er udført fagmæssigt korrekt.

Egenkontrol med CPK

SUVOs egen kvalitetskontrol, CPK, udføres af en medarbejder fra SUVO Danmark.

Bilernes teknologiske udvikling gør, at der fx er mange sensorer og forstærkninger at tage hensyn til, når man sprøjter. SUVO skal hele vejen rundt, og det skal gøres så rigtigt, rationelt og sikkert som muligt.

Med CPK-kontrollen kan SUVO også opdage gennemgående problemer og fejl, som kan skyldes bilmodellen, sprøjteudstyret eller fremgangsmåden.

Hvis der er et problem, så finder SUVO årsagen og løser det. Det er en af grundene til, at SUVO har så få klager over behandlingerne og centrene.

Vi står klar til at behandle din bil.. BOOK TID HER »